Divendres 31.05.24
22.00h
Vilanova i la Geltrú
Biblioteca Armand Cardona Torrandell, pati dels Llimoners. Carrer de Menéndez i Pelayo, 15-17

Mònica Torra i Txema Riera
Els nostres monstres

Al llarg de la nostra història ens ha atret allò diferent, grotesc o monstruós, i per això ens agraden els arguments que oscil·len entre el real i el fantàstic. La imaginació, la naturalesa i l’esdevenir de la condició humana han aconseguit trenar llegendes esgarrifoses, fantàstiques i miraculoses. En elles, trobem rituals secrets, encanteris, éssers mitològics i monstres! Aquests relats s’han alimentat d’aquelles llegendes que explicaven la gent gran a la vora del foc, d’allò imaginari i de fets reals. Alguns opten per centrar la ficció en l’àmbit del possible. El monstre treu a la llum realitats, fets i desitjos que no ens atrevim a manifestar directament, perquè representen un tabú, o perquè no es poden comprendre. Sabem que el monstre pot tenir moltes formes i intencions i que sovint s’amaga. En una cova, al fons d’un llac... Però de vegades el podem trobar molt a prop, massa. Al cap i la fi, d’on surten els monstres? Una sessió plena de misteris i realitats que donen veu a aquells que ja no hi són.
Públic adult
Idioma Català
Origen Catalunya
Tipus Narració
Durada 70 minuts
Places limitades
Reserves
Inscripció prèvia trucant a la biblioteca al 93 815 91 21 o amb el formulari digital: https://forms.gle/kSXH7Z3m9eCe7Hx4A
Ho organitza
Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i el Festival EVA, amb motiu de la CatCon - VI Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (1 i 2 de juny)
Hi col·labora
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Comparteix :