PRESENTACIÓ

FESTIVAL EN VEU ALTA

“El món és un teixit de persones amb qui ens entenem millor o pitjor, i de persones que s’han entès amb les persones amb qui ens entenem. Allà on no arriben les vores d’aquest teixit de persones, cessa el món: o si es vol, el món cessa d’ésser nostre.”

Gabriel Ferrater

De bones a primeres, hem de dir-vos que moltes gràcies per acompanyar-nos durant aquests 20 anys d’EVA PENEDÈS! Si esteu llegint això deu ser perquè ja sabeu que la nostra benvinguda sempre remet a allò que passa dins d’aquest programa i al perquè de la nostra imatge.
Hem intentat, aquesta edició 2024, dir, exposar i explicar qui som, d’on venim i què hem fet, i el que ens ha quedat entre mans és el fil, el teixit, el conductor, que ha fet que durant aquests anys haguem trenat territori, sinèrgies, gent, associacions i entitats i molta, molta oralitat.
És tan i tan gran el que hem fet que hi ha hagut moments en què ens ha costat saber com explicar-vos-ho, però estem segures que el resultat us deixarà un bon regust de boca: podreu veure-us, recordar-vos i rememorar els 20 anys d’EVA Penedès, els 15 de l’EVA a Pradell i els 10 de l’EVA354 a l’Exposició de la Casa de l’Eva que hem muntat especialment per celebrar  tots aquests aniversaris.
Aquest any us convidem a fer-vos l’EVA més vostre que mai: ens podeu enviar anècdotes i “secrets” per tal que La Casa de l’EVA sigui casa vostra; podeu endur-vos un bocinet de l’exposició a casa al final del festival, en una subhasta popular que organitzarem a Pradell de la Teixeta o, si ho voleu, podeu venir a teixir amb natros (literal i figuradament) a qualsevol dels aproximadament 90 espectacles d’entre Penedès i Pradell. Porteu les agulles, feu mitja, feu punt, ganxet o malla, tot ho unirem per crear aquest immens tapís de persones en què ens hem convertit!
Perquè l’EVA és humil però casa nostra és molt gran i volem que tots ens hi puguem trobar per unir aquest meravellós teixit de persones que som l’EVA!

Benvinguts a l’EVA

Jordina Biosca
Directora de l’EVA

Amb el suport de