Diumenge 16.06.24
19.30h
Sant Martí Sarroca
Castell de Sant Martí

A 3 bandes adults
Matías Tárraga, Esperanceta de casa Gassia, Adolfo Osta i Cati Plana

Un a tres bandes dins el marc de l’EVA vol dir: tres grups, tres artistes (3 + 1, enguany) i tres espais on podeu venir a escoltar i xerrar entre espectacle i espectacle mentre us creueu amb els altres grups, que han vist, abans o després, el que us tocarà veure tot seguit. I a part, un reconeixement i una passejada pels raconets més bonics i interessants del Castell de Sant Martí Sarroca, on gaudireu del patrimoni i hi escoltareu bones històries.

Matías Tárraga
Va néixer als versos i als contes —passejant el seu barret pels bars i les places—, mentre es barallava amb els estudis de Geografia i Història en un combat del tot desigual. Després van arribar Destino Keltia Teatro, el Teatro Universitario, Teatro Cero, Alfar, La Musaraña… i, alhora, els cursos i recursos que li van anar construint un ofici i despertant un neguit, la recerca del joglar: contista, músic, versista i romancer.

Esperanceta de Casa Gassia
De l’origen dels Pirineus, a l’ecosistema humà, passant per la vida, la mort, la cultura, el llegat… Un popurri que fa reflexionar, riure i deixar el cap tranquil durant una estona.

Adolfo Osta i Cati Plana
Primavera són peces que floreixen, que ens porten als continguts trobadorescs, als camps de batre o a les cançons de bressol. Amb veu ferma i acordió delicat.

Públic adult
Idioma Català/castellà
Origen Catalunya
Tipus Narració i romanços
Durada 90 minuts
Ho organitza
Ajuntament de Sant Martí Sarroca i el Festival EVA

Comparteix :