Dissabte 17.06.23
Taller de les 10h fins les 13h
Vilafranca del Penedès
La Gueralda. Carrer de Sant Raimon de Penyafort, 7

Matinals de dibuix
Consciència

“La consciència és una qualitat interna; no té res a veure amb tenir els ulls tancats o oberts”, Osho

Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera
Les Matinals de Dibuix Domèstic es tornen a confabular amb el Festival EVA per oferir una sessió de l’EVA354 on lectura en veu alta, imatges i creació van de bracet. A partir de l’exposició de collages del fotògraf Joan Tomás Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera, convidem a tothom que la visiti a deixar-se evocar per les seves imatges, i als lectors convocats que facin l’exercici de buscar textos en sintonia amb els missatges dels collage, i puguin venir el dia 17 de juny a llegir-los en veu alta dins el marc del Festival EVA 2023.
El concepte de consciència en general, ja sigui social, mediambiental, feminista o política en general, serà el gran fil conductor d’aquesta sessió de l’EVA354 que prèviament prendrà forma a través del paper i les tisores amb el taller que les Matinals de Dibuix Domèstic facilitaran el mateix matí i que culminarà amb les lectures en veu alta. Podreu venir com a lectors, oients o creadors, en cap dels casos l’experiència us deixarà indiferents!
• Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera és un exposició de collages de Joan Tomás basada en recuperar i retallar imatges adormides a les pàgines de llibres, revistes i enciclopèdies, des d’on s’han escapat per viatjar i trobar-se amb d’altres, i així reviure, reviscolar i re-significar-se tot composant nous relats.
• Inauguració de l’exposició: divendres 2 de juny a les 19 h

Tots els públics
Idioma Català/Castellà
Tipus Narració
Reserves
Inscripció al taller: matinalsdedibuix@gmail.com
Inscripcions les lectures en veu alta: lectures@enveualta.com i al telèfon 654 46 99 39
Ho organitza
Matinals de Dibuix Domèstic, EVA354 i Festival EVA
Hi col·labora
Caixabank i La Gueralda

Comparteix :