Divendres 18.12.20
20:30h Entrades a la venda a partir del 18/11
Vilafranca del Penedès
Auditori Municipal de Vilafranca. Av. Catalunya, 15

RODRIGO CUEVAS
Trópico de Covadonga

Muñeiras d’agitació folklòrica per sucar-hi pa

A partir de la invenció d’aquest tròpic asturià i en connexió amb la natura i el món rural, Rodrigo Cuevas s’allunya de les visions etnocentristes per fixar-se en les persones que ens transmeten els coneixements i els valors de la comunitat i ens fan mirar el passat d’una manera romàntica i idealitzada.

Una mirada humanista que posa en valor els vincles intergeneracionals, la bellesa i la llibertat sexual. Un espectacle centrat en el concepte del temps i els cicles anuals, plantejat com un cançoner popular contemporani que recorre a l’electrònica, l’humor, la performance i els codis musicals actuals per narrar les històries eternes que proporciona el folklore. Un cant a la saviesa ancestral a mode d’antídot contra el desastre hiperrealista i superb de la societat contemporània.

Origen Astúries

Públic adult
Idioma Castellà i bable
Preu Preu anticipada: de 18,00 € a 20,00 € / Preu taquilla: de 20,00 € a 22,00 €
Entrades: Anticipadament per internet a espectacles.vilafranca.cat i a les taquilles del teatre Cal Bolet cada dijous no festiu, de 18h a 20h. Les entrades que hagin quedat disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle a les taquilles de l’Auditori Municipal de Vilafranca.
Entrades a la venda a partir del 18/11
Ho organitza
Servei de Cultura. Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Festival EVA

[su_button url=»https://entrades.vilafranca.cat/» target=»blank» style=»flat» background=»#d4a83d» size=»8″ center=»yes» radius=»0″ icon=»icon: ticket»]Venda d’entrades[/su_button]

 

https://espectacles.vilafranca.cat/517/2/musica/rodrigo-cuevas/

http://www.rodrigocuevas.sexy

http://www.instagram.com/rodrigocuevasg/?hl=es

Comparteix :