Diumenge 21.06.20
18:30h
Torrelavit
Punt de trobada per la sortida dels grups: plaça del Casal de Cultura. C/del Molí, 29

ESPERANCETA DE CASA GASIA, ADA CUSIDÓ I JORDINA BIOSCA
A tres bandes familiar

Ens vestirem de gala escènica i us portarem a fer un tomet no pas massa llarg però intens pel municipi. Calceu espardenyes i cervellet perquè anirem fantàsticament volant de situació en situació: ara una, ara dues, ara tres. Tres espectacles per a tota la família en un sol indret.

ADA CUSIDÓ, DINS EL COR

JORDINA BIOSCA, LA VELLA CONTRACORRENT

ESPERANCETA DE CASA GASSIA, LAVITORRE I A CÓRRER, Penedès Dimensió Desconeguda I

Tots els públics
Idioma Català
Ho organitza
Ajuntament de Torrelavit i Festival EVA

ADA CUSIDÓ, DINS EL COR
Quant surt el sol estenem la roba al balcó. Al balcó de casa però hi viuen uns amics que m’encanten: en Samuel viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva gran cua, en Nicolau vola feliç pertot buscant amb qui compartir la tarda, el bromista d’en CucMaluc segur que provarà d’agafar-te el nas per amagar-se’l a la butxaca, o la presumida Filomena , tota ella fina com les flors!

JORDINA BIOSCA, LA VELLA CONTRACORRENT
Hi ha gent que si o sí, sempre han de portar la contrària. Amb tot. Amb qualsevol cosa que proposis. I son tossuts, eh? Tant que ni morts canvien…

ESPERANCETA DE CASA GASSIA, LAVITORRE I A CÓRRER, Penedès Dimensió Desconeguda I
L’Esperanceta ha fet treball de camp i vol explicar-vos tot allò que ha vist, copsat, entès, tastat i ensumat per aquest vorals. Ho haurà vist tot amb uns ulls ben diferents (o no) però en tot cas, veure i escoltar el Penedès, Dimensió Desconeguda I amb ella, serà un plaer.

Comparteix :