RESERVES OBERTES!
Diumenge 18.10.20
19.00h
Sant Sadurní d’Anoia
Caves Vilarnau, ctra. Espiells, Km 1.4

3 CLÀSSICS I UN SENYOR
Eulàlia Fantova i Esther Pinyol

Recital de veu i arpa

Un concert amb les dues cares de la moneda. D’una banda, l’oient hi reconeixerà un repertori familiar, fresc i proper. De l’altra, se sorprendrà d’escoltar-lo en una versió insòlita, en què la veu, que habitualment es fa acompanyar pel piano o la guitarra, aquí va de bracet amb l’arpa.
Aquest repertori permet gaudir de diferents registres en què veu i arpa exploten les seves capacitats fins al límit. L’exemple el trobem ja a l’inici del concert, amb dues de les Siete canciones de Falla, íntimes i suggestives, en les quals text i música es conjuguen perfectament per crear una atmosfera refinada.

Origen: Catalunya

Tots els públics
Idioma Català
Preu 15€ general i 12€ carnet La Cisterna
Aforament limitat
Reserves
Reserves al correu eva@enveualta.com o al wp 660687325
Ho organitza
Caves Vilarnau
Festival EVA
RESERVES OBERTES!

TRES CLASSICS I UN SENYOR

Any excepcional, propostes excepcionals. L’Eva creix i busca nous aliats i nous camins: Caves Raventós i Blanc, Caves Jaume Giró i Giró, Caves Vilarnau i Recaredo.
Us proposem un petit cicle en aquests marcs incomparables el qual hem anomenat, 3 clàssics i un senyor, on durant el mes d’octubre, gaudirem de 3 concerts de música clàssica en petit -i no tan petit- format i amb un clàssic de la literatura ben escrita i ben dramatitzada. Tindrem un cor, una mezzo-soprano i una arpa i un quartet de cordes, que seran els nostres 3 clàssics. I tindrem un senyor, en Toni Gomila, que ens dirà de viva veu, Blai Bonet.
Si voleu gaudir, veniu. Si voleu plaer, escolteu.

 

Comparteix :