Dissabte 01.06.19
22.00h Obertura + copa de cava
Sant Sadurní d’Anoia
Cementiri Municipal, pg. de Can Codorniu

Per viure el cementiri, no cal morir-se (VI)
Diversos artistes

Passejada per posar els peus a terra

Per sisè any dins el marc del Festival Eva, us convidem a fer una passejada nocturna pel cementiri. Porteu rebequeta i ganes d’escoltar i mirar, que l’ambient ja el tenim servit i ens embolcallarà durant les dues hores d’espectacles que us oferirem. Sense por, eh? Tothom està avisat de la nostra visita.

Svetlana Tovstukha (violoncel), Concert
Juanan Rodríguez (narrador), Amores impossibles
Martha Escudero (narradora), La Catrina
Carolina Rueda (narradora), Cuentos en la penumbra
Tornaveus, Polifonies
Instal·lació del Jardí de les ànimes, EVA 15 anys de festival

Públic adult
Idioma Català i castellà
Reserves
Trobareu el mapa del cementiri amb els
punts d’actuació a enveualta.com
Ho organitza
Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia
i Festival EVA
Hi col·laboren
Pastisseria Carafí i Parròquia de Sant
Sadurní d’Anoia

Svetlana Tovstukha (violoncel), Concert

Escoltar la Svetlana no és tan sols escoltar la musica, sinó que indefectiblement és un tot amb la respiració, el moviment i el desig. I la qualitat, aquest fer-se sense que te n’adonis, aquest entrar-hi i deixar que t’arribi a les entranyes sense ni tan sols haver previst res de res. Un plaer. Intens. Sonor. Suau. Visceral.

Repertori:
BACH SUITE EN DO MAJOR
PRELUDE SARANBANDA I GIGUE
CAMIL PEPIN KONO HANA
MELANI MESTRE  SUITE EXOTIQUE
TANGO PRELUDE
FORLANA
SAMBA RUMBA

Juanan Rodríguez (narrador), Amores impossibles

Amors impossibles sorgits tots de textos de Juan Vicent Marquès. Pàgines enamorades, números que es busquen, noms sense cognom, reis, herències. Un galimaties existencial.

Martha Escudero (narradora), La Catrina

“El pueblo mexicano tiene la costumbre de comer la muerte, esqueleto de azúcar o chocolate chorreando caramelo de colores, y además de comerla la canta y la baila y la bebe y la duerme. Por burlarse del poder y del dinero, a veces el pueblo viste a la muerte con monóculo y levita, charreteras y medallas, pero el pueblo la prefiere desnuda de todo ropaje, sabrosona, borrachita, y con ella marcha del brazo en parranda corrida.”
Eduardo Galeano

Carolina Rueda (narradora), Cuentos en la penumbra

Històries d’origen anglès, amb humor negre, boira espessa i una bona dosi d’inquietud. Autors tan reconeguts com Roald Dahl, Roberto Fontanarrosa, Augusto Monterroso , Ulpiano Ruiz-Rivas i Charles Dickens.

Tornaveus, Polifonies tradicionals catalanes

Veus retrobades truquen amb força a la porta de la memòria. Un camí de cançons per descobrir sensacions que desconeixeu per reconèixer les que us són més properes. “Tornaveus fa sentir a través de les veus una manera d’entendre les músiques del Mediterrani” 

 

Instal·lació del Jardí de les ànimes

Visionat EVA’15 anys de festival i fotografies.

 

[su_button url=»https://enveualta.com/wp-content/uploads/2019/05/EVA19_Cementiri-St-Sadurni.pdf» target=»blank» style=»flat» background=»#a0d683″ size=»4″ radius=»0″]Descarrega’t el programa de mà[/su_button]

Comparteix :