Dissabte 01.06.19
19.00h
Sant Sadurní d’Anoia
Sortida dels grups al pati de la Fassina, c/Hospital, 23

José Manuel Garzón, Carolina Rueda, Enric Llort
A tres bandes

De casa en casa

Torna el clàssic itinerant de l’EVA amb tres propostes per passejar, gaudir, escoltar i passar-ho bé. Per als neòfits, us informem que ens trobarem al pati de la Fassina al c/Hospital i allà ens dividirem en tres grups, cada un dels quals serà orientat per un guia que ens portarà a recórrer raconets inesperats. Sigueu puntuals. Si no, no tindreu temps de veure-ho tot!

Públic adult
Idioma Català i castellà
Ho organitza
Ajuntament de Sant Sadurní
Festival EVA

Espais
CIC Fassina, Cal Pere Jan,
Cal Guineu i Ateneu

José Manuel Garzón: A QUIÉN CORRESPONDA

A quién corresponda es el título de un espectáculo que da pie a una serie de historias desde las cuales hago reflexiones sobre las cosas que me preocupan, sobre todo en la falta de confianza a mostrarnos como realmente somos y que nos lleva a enmascararnos de alguien que en el fondo no sabemos bien quién es, hablo sobre la falta de comunicación entre los seres queridos, sobre la falta de valentía a mirarse a los ojos y hablo sobre la poca tolerancia a aceptar que los demás no son como nosotros queremos que sean.
No dejan de ser reflexiones mías, no pido que la gente esté de acuerdo con ellas, sólo las lanzo sobre el tapete del escenario, yo me desahogo, y que la gente haga con ellas lo que quiera.
Es un canto al amor, a la complicidad, y un homenaje a la gente que quiero.

Carolina Rueda : Con las manos en la masa

Espectacle fresc i divertit barreja de contes de tradició oral i literaris. El fil conductor, el menjar, i el contingut,  les mutacions que produeix al nostre esperit: desitjos, llibertat, plaer i bellesa….

Enric Llort : L’home que plantava arbres (fragment de l’obra, de Jean Giono)

Perquè el caràcter d’un ésser humà reveli qualitats realment excepcionals, cal tenir l’oportunitat de poder observar com actua al llarg de molts anys. Si els seus actes estan proveïts de qualsevol mena d’egoisme, si el principi que els distingeix és una generositat sense comparació, si no els inspira l’afany d’obtenir recompenses i si, a més, ha deixat una empremta visible en el món, és que ens trobem davant d’un caràcter inoblidable.

Comparteix :