Divendres 05.07.19
19.30h Inauguració
Pradell
Plaça de Sant Isidre (Davant del Sindicat)

Quimet Pla i Núria Solina
Absenta

Aquest espectacle vol ser un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme català. A la vegada, és un reconeixement als autors, malauradament poc valorats en ambients acadèmics, pel seu llenguatge planer i popular, que tenen la virtut d’arribar a l’espectador a cops de geni, sense embuts i directes com el xiulet d’una sageta.
Quimet Pla aposta per un espectacle vibrant i enèrgic conduït pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges desempolsats de l’armari del vodevil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells són fills de l’ambient d’efervescència i excitació que bullia al mític local barceloní Els Quatre Gats en el moment de màxima esplendor. L’acompanyament, en el sentit de fer-li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord, especialista en efectes especials i música de Brams.
ABSENTA torna a l’EVA al cap de 10 anys d’haver-hi estat! Volem repetir pel bon regust de boca que va deixar-nos aleshores i volem compartir-lo amb tots vosaltres!
Imprescindible!

Públic adult
Idioma Català
Ho organitza
Centre Quim Soler per la Literatura i el vi
Festival EVA
Hi col·laboren
Ajuntament de Pradell

Comparteix :