Dijous 06.06.19
20.00h
Gelida
Parc de les Escoles Velles, c/Sant Lluís, 17

Quimet Pla i Núria Solina
Absenta

Aquest espectacle vol ser un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme català.
A la vegada, és un reconeixement als autors, malauradament poc valorats en ambients acadèmics, pel seu llenguatge planer i popular, que tenen la virtut d’arribar a l’espectador a cops de geni, sense embuts i directes com el xiulet d’una sageta.
Quimet Pla aposta per un espectacle vibrant i enèrgic conduït pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges desempolsats de l’armari del vodevil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells són fills de l’ambient d’efervescència i excitació que bullia al mític local barceloní Els Quatre Gats en el moment de màxima esplendor. L’acompanyament, en el sentit de fer-li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord, especialista en efectes  especials i música de Brams.

Públic adult
Idioma Català
Preu 8€ general i 6€ amb descompte*
Reserves
Reserves a gelida.cultura@diba.cat
Ho organitza
Ajuntament de Gelida
i Festival EVA
Hi col·labora
Àgora vins i copes

VENDA ENTRADES

Anticipada:  www.gelidaescultura.cat, Ajuntament de Gelida i Àgora Vins i Copes
A taquilla: Des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle

*DESCOMPTES

25% Amics del Cisterna | Joves 15 a 25 anys | Grups a partir de 10 persones (cal comprar-les a l’Ajuntament, o a taquilla fent reserva prèvia: gelida.cultura@diba.cat)
50% Jubilats | Infants de 4 a 14 anys

Comparteix :