FES LA TEVA DITA

I EMPORTA’T UN BOCINET DE L’EVA A CASA TEVA

Omple aquesta butlleta per fer la teva dita

  Les vostres dades només es faran servir per contactar-vos en cas de resultar guanyadors de la subhasta. En cap cas es farà seran incorporades a cap fitxer ni es faran servir amb finalitats comercials O publicitàries. Les vostres dades seran destruïdes un cop finalitzi la subhasta. Responsable de les dades: Associació Artística Triskel. Aquest formulari fa servir Akismet per evitar l'enviament de correu brossa. Aquí tens informació de com es processen les teves dades.

  dita

  1. f. [LC] Sentència, opinió. És una dita popular. Segons una dita dels nostres avis. Segons dita de la gent.
  2. f. [LC] Allò que hom ofereix de pagar en una venda, per un lloguer, per un arrendament, etc. Ja saps que en demanen molt, quina és la teva dita? Vejam, digueu una dita.
  3. 1 f. [HIH] A Catalunya, entre els segles xiii xviii, intervenció d’un corredor públic en nom d’un atorgant en la constitució d’una obligació o contracte.
  4. f. [HIH] Antigament, ordre verbal o escrita d’una operació bancària.

  Tens problemes amb el formulari?

  Si tens problemes per fer la teva dita, pots presentar-la enviant-nos un correu electrònic a eva@enveualta.com indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic, codi i descripció de l’objecte i import de la teva dita (o una captura de pantalla amb les dades del formulari).