EVALudens

 L’experiència de l’EVA al servei de la divulgació cultural en els Centres Educatius

L’EVALudens neix de l’EVA -Festival En Veu Alta- de narració i tradició oral, que té una trajectòria consolidada des del 2005 amb vocació de territorialitat i proximitat. EVALudens és un projecte cultural adreçat a escoles i instituts posant en valor l’oralitat en tots els seu àmbits i una motivació perquè els Centres Educatius arrelin en el món de la oralitat.

PER QUÈ L’EVALudens?

Volem posar l’experiència de l’EVA al servei de la divulgació cultural en els Centres Educatius. La tradició ha permès i ens ensenya que tot allò que s’aprèn oralment arrela bé en la nostra memòria col·lectiva i potencia l’expressió oral. Identitat i patrimoni, aspectes que volem cultivar com a origen i llegat per a créixer competencialment. Volem oferir a diferents Centres Educatius de Primària i Secundària de l’Alt i el Baix Penedès, territori on el Festival Eva està absolutament arrelat, la possibilitat de portar a terme una programació estable d’espectacles de narració i tradició oral (narrativa, glosa, romanços, cançó popular, etc). Fer-ho anualment durant el curs lectiu, de setembre a novembre i de febrer a maig (8 mesos en total) i treballar amb els cursos de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO, amb la intenció de poder afavorir un mínim de 4 anys de continuïtat en aquells municipis on hi hagi  cicles de primària i superiors.

EQUIP EVALudens

Direcció artística i executiva: Jordina Biosca
Assessoria i gestió: Noemí Martínez Saavedra
Comunicació i premsa: Elisenda Riera
Disseny gràfic: Ladyssenyadora
Web: Bubalu
Suport de subvencions i finançament: Xavi Aranda
Finances: Ass. Artística Triskel

CONTRACTACIÓ

Si vols portar l’EvaLudens al teu centre escolar o al teu municipi, envia’ns un correu a jordinabiosca@gmail.com (Jordina Biosca)