LA CASA DE L’EVA

CONDICIONS DE LA SUBHASTA

BENVINGUTS A LA CASA DE L’EVA!

Si us heu sentit interpel·lats pels continguts d’aquesta casa que tant ens estimem, us conhortem a fer-vos-la vostra i emportar-vos-en un bocinet cap a la vostra, de casa.

Com?

FAREM UNA SUBHASTA DEL MOBILIARI!!

Per tal que tothom tingui les mateixes oportunitats, però, com que LA CASA DE L’EVA passarà per Vilafranca, Tarragona i Pradell, podeu anar reservant allò que és us agradi fent una Dita:

1. Allò que hom ofereix de pagar en una venda, per un lloguer, per un arrendament, etc. Fer o dir una dita.

2. especialment Postura o preu ofert pel qui pren part en un encant o subhasta.

 

És per això que, en tots els mobles que entren a subhasta, hi trobareu una etiqueta on posa el nom del “Model”, un codi i un preu de sortida.

Si us agrada, si el voleu, l’únic que heu de fer és agafar una de les butlletes de la subhasta, posar-hi el vostre nom, les vostres dades i el model de l’objecte pel qual voleu fer la dita. Nosaltres us proposem un preu de sortida; a partir d’aquí, poseu el que considereu que esteu disposats a pagar per la peça i dipositeu la vostra butlleta a l’urna de la subhasta.

El diumenge 7 de juliol sobre les 20 h obrirem l’urna i farem la subhasta final de LA CASA DE L’EVA amb la cuinera Maria Nicolau a Pradell de la Teixeta. Hi sou tots benvinguts!

 

Qui s’emporta el moble?

D’entre els qui haureu fet dites amb les butlletes, les que tinguin la dita més alta de cada model serà la guanyadora. En cas d’empat, es farà un sorteig in situ amb una mà innocent del públic.

Més informació